Rólunk

IT biztonságtechnikai szakértő -
AKIS Management Kft.

Mi az AKIS (ak’is) szó jelentése? Az AKIS (ak’is) Navaho nyelven barátokat jelent, utalva arra hogy hiszünk abban hogy az IT Biztonság a Bizalomra épül és a Bizalom a Barátság egyik alappillére. Cégünk az AKIS Management Kft. munkatársai az IT Biztonsági területén dolgoznak már több mint 20 éve és képviselik a barátságos, ügyfélközpontú IT biztonsági szemléletet.

Az AKIS Management Kft. Az AKIS Management Kft. informatikai mérnöki és tanácsadói szolgáltatások valamint információ biztonsági megoldások szállításával foglalkozik. Kiemelt szakterületünk az informatikai rendszerek átfogó sérülékenység vizsgálata, az alkalmazás fejlesztések biztonsági tesztelése, az alkalmazások szoftverek biztonságosabbá tétele.

Személyes küldetésünk Az informatikai rendszerek és az információbiztonság területén valódi értéket adni a felhasználóknak biztonságosabbá, használhatóbbá és kényelmesebbé tenni az informatikai rendszereket, alkalmazásokat.

Kiknek ajánljuk IT biztonságtechnikai szakértőinket és szolgáltatásainkat? Az informatikát használó szervezetek, vállalatok számára kínálunk informatikai illetve információbiztonsági szolgáltatásokat, valamint olyan hatékonyan működő megoldásokat, amelyek segítségével elérhető és fenntartható az informatikai biztonság optimális szintje.